Estate Eleven
Estate Eleven
Realizing Entrepreneurial Dreams
 
Sikkema-7253.jpg

SikkemA

Dit duo heeft de perfecte combinatie tussen het creatieve en het ondernemende.
Een modeontwerpster en een ingenieur. Maak kennis met Jonne & Manon Sikkema. Ze vullen elkaar perfect aan en vormen het ultieme team achter ‘Sikkema’, waarmee de focus wordt gelegd op het individu door vrouwen te betrekken in de creatie van de kleding die voor hen op maat wordt gemaakt.

Na de lancering in 2017, leefde het idee om een eigen pop-up winkel te openen en op die manier hun concept te testen in het Gentse. In samenwerking met Estate Eleven werd deze droom vervuld en opende ‘Sikkema’ haar deuren in september!

Neem een kijkje op hun website: www.sikkema.be.
Manon en Jonne ontvangen je ook graag in hun pop-up winkel aan de Nederkouter 147 te Gent.

 
 

Satay

Christophe Hopchet is een van de eerste ondernemers die via Estate Eleven zijn kans durfde te wagen om zijn droom te realiseren. De inspiratie voor het openen van een eigen restaurant kwam tijdens een trektocht door Zuidoost-Azië. Hij ontdekte nieuwe smaken en geuren en besloot om de westerse en Aziatische keuken samen te brengen. Een typisch Aziatische saté, of "satay", tussen een westers broodje.

Na een jaar zijn pop-up huurcontracten verlengd te hebben is Jonathan overgegaan naar een handelshuur van lange termijn en is nog steeds te vinden in het hartje van Antwerpen voor een heerlijke lunch of diner.

Een plaats bij Satay kan je al meteen reserveren op: www.satay.be.

 
 
 
charlotte.JPG

Grand Eleganza

GrandEleganza is ontstaan uit het afstudeerproject waar Charlotte De Ridder in haar laatste jaar internationaal ondernemen aan werkte. GrandEleganza wil dames met een grotere schoenmaat de perfecte schoenen laten dragen door een ruime selectie aan te bieden van elegante en modieuze damesschoenen vanaf maat 41 t.e.m. maat 45. Het project viel al meerdere keren in de prijzen zoals de prijs van ‘beste afstudeerproject’ op de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen en was ook verkozen tot het ‘meest beloftevolle studentenidee van 2016’ door VOKA en stad Antwerpen.

Het concept won de wedstrijd ‘Plezante premies voor plezante projecten’ van de radiozender Q-music, waarbij Charlotte €8.000 ontving om mee van start te gaan. Haar eerste pop-up opende Charlotte in het hartje van Antwerpen waarbij ze werd bijgestaan door Estate Eleven, om dan verder het Belgenland te verkennen in Hasselt en Gent.

Bezoek de webshop van Charlotte: www.grandeleganza.be.

 
 

Wil jij jouw eigen pop-up openen of verhuur jij een handelspand? Neem vandaag nog contact op met ons team!